Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Lämpimästi tervetuloa!

Jealous is a sim-game kennel and only in Finnish, sorry! Saavuit juuri virtuaalikenneliin, joka ylpeänä kantaa nimeä Jealous, suomennettuna kateellinen tai mustasukkainen. Kenneli on perustettu jo lähemmäs nelisen vuotta sitten, ja sitä ylläpitää yksinään joillekin ehkä jo virtuaalipiireistä tuttu neiti, Soraya. Tämä on about viides kennelini, eli mitään aloittelijoita emme enää sivujen kanssa ole. Haluan vieläkin painottaa, että Jealous on täysin virtuaalinen ja mitään ei tapahdu oikeassa elämässä. 

Jealous oli aivan alkujaan sekakennel, mutta sen jälkeen se onkin sitten kasvattanut lukuisia eri lajeja bordercollieiden rinnalla, aina kultaisistanoutajista lyhytkarvaisiin collieihin. Bordercollie on kuitenkin aina ollut varsinainen päälajimme ja vaikka olen sitkeästi yrittänyt kasvattaa muitakin sen rinnalla, viimeksi belgejä, niin aina luovun niistä ja bortsut jäävät. Niinpä voisi kai sanoa, että kasvatamme täällä Jellussa vain ja ainoastaan bordercollieita, niin käyttöön kuin näyttöönkin.

Jealousissa ei ole enää nykyisin minkäänlaista hoitajatoimintaa. Kennelissä on kuitenkin paljon kilpailutoimintaa, ja kisaamme itsekin ahkerasti, ainakin se on tarkoituksemme. Yksi toimintamuodoistamme ja ehkä myös niistä tärkein, on silti ehdottomasti kasvatus. Pentueita syntyy noin 3-5 per vuosi. Ne syntyvät luonnollistikin vain parhaimmista, hyväsukuisista ja paljon kilpailleista vanhemmista.

Koiria on Jealousiin kertynyt ihan mukava määrä, vaikka yritämmekin pitää lauman pelko pienenä ja tasapainoisena, ja myymme myös muutamia yksilöitä hyviin koteihin. Jealousiin voit tuoda myös yksityisen, kiinnostuessasi klikkaa itsesi rohkeasti tänne! Pyydäthän meitä toki myös yhteistyöhön tai affeuteen, jos listat ovat tyhjillään? Nyt en kuitenkaan häiritse elämääsi enempää - sen kuin klikkaat itsesi koiria tai toimintaa tutkimaan! :-)

Rakkain terveisin Soraya & karvatassut

©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com