Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Toimintaa

Tästä kategoriasta löydät Jealousin kaiken toiminnan alusta alkaen :-) Ja ihan ensiksi vielä mainitsen - vaikka se etarilta jo löytyykin - että hoitajatoimintaa meiltä ei (enää) valitettavasti löydy, koska minulle se on helpompaa ja muutenkin mukavampaa, kun ei tarvitse stressata hoitajien kaapeista ja ostoksista sun muista. Toivon että ymmärrätte, niin kuin varmasti teettekin. Mutta sen sijaan meiltä löytyy kisa- ja kasvatustoimintaa, sekä yksityisten majoittamista. Jos olet kiinnostunut, selaa ihmeessä alaspäin. No, mutta pidemmittä puheitta, rupeathan toki tutkimaan Jealousin toimintaa!

Kilpailut

Kisaamme itse enemmän kuin järjestämme omia (olisikohan syynä vain emännän laiskuus, heh), mutta tokihan Jealousissa on silloin tällöin kisamuotoistakin toimintaa - jokaisen kennelin perusta. Yleisimpiä lajeja joita järjestän, ovat mm. agility ja paimennus, mutta pidämme myös kaikkea sen väliltä, ihan BH-kokeista vesipelastukseen riippuen Sorayan tuomarointitaidosta. Lisäksi pidämme joskus kisaviikonloppuja ja leirejä tai valmennuksia, nekin löytyvät tästä taulukosta alapuolella - kisat joita on joskus järjestetty ja tullaan järjestämään! Koirien omat kisakalenterit löytyvät niiden sivuilta.

Laji VIP Tuomari Tulokset
Agility 29.12.2014 Soraya tästä

Kasvatus

Teetämme pentuja vain puhtaista roduista ja samanrotuisista vanhemmista, joilla on hyvä luonne ja rakenne ja jonkin verran myös tittelirivistöä, kuten mainitsin jo etusivulla. Kasvatus on myöskin yksi tärkeimmistä kennelmaailman yhteenliittävistä tekijöistä, joten tottakai Jealous haluaa kantaa oman kortensa kekoon bortsujen jalostustoiminnassa - vaikkakin kanta ei ole mitenkään vähäinen tai elvyttämisen tarpeessa. Pentueita pitäisi syntyä noin 3-5 vuodessa, mutta yleensä hieman alakanttiin. Psst! Omistatko kriteerit täyttävän, vanhemmaksi sopivan hauvan? Ota rohkeasti yhteyttä vieraskirjassa ja ehdota yhteispentuetta!

Tsekkaathan muuten myyntisäännöt ennen kuin pyrit ostamaan ketään Jealousista, pentua tai aikuista :-)

Pentue Rotu Syntynyt Info
A Bordercollie 20.1.2013 tästä

Yksityinen

Otamme mielellämme Jealousiin yksityisiä koiria, mielellään paimentavia, mutta oikeastaan rodulla ei ole väliä - kunhan koira ei ole aggressiivinen, tiineenä tai sairas. Koska hoitotoimintaa ei ole, ei myöskään yksäreistä tarvitse kirjoittaa minkäänlaisia tarinoita. Myös yhteisomistus onnistuu varsin mainiosti, jos yksityisen tuominen ei. Oikeastaan kaikki muunnokset mitä keksit ja ovat järkevyyden rajoissa, käyvät meille! Jos kiinnostuit ja haluaisit majoittaa oman hauvelisi Jealousin koirulien sekaan, klikkailepa tästä! :-)

©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com