Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja vierailijoillemme

Ihanaa, aiot painaa tassunjälkesi vieraskirjaamme! Ennen kuin kuitenkaan edes klikkaat tuota kirjoita-painiketta, niin lukaisehan nopeasti seuraavat säännöt :-) Niiden lisäksi tietenkin ihan omien pikku aivojen - elikkäs maalaisjärjellä ajattelu - käyttäminen on suotavaa.

Älä kiroile tai hauku sivuja, vaikka pieni kritiikin antaminen ja kohtelias huomauttelu on ehdottomasti sallittua ja jopa toivottua, jotta osaan kehittää sivujani. Kiroilu ja rivo kieli on pienissä määrin ihan okei, kunhan se tosiaan pysyy kohtuullisen rajoissa, ja kaiken muun voit jättää vieraskirjan ulkopuolelle. Kisakutsut ja pentueilmoitukset ovat ihania, niitä saa jättää oikein mielellään, mutta kaikenlainen mainostus on muuten kokonaan kielletty - mainostaa kun voit ihan vapaasti täällä!

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Yuri
Kotisivut: http://antikaur.suntuubi.com/

19.10.2018 12:32
Onko teidän kenneli enää aktiivinen? Ihana ulkoasu! Mua kiinnostaisi linkinvaihto :)

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

09.03.2015 16:16
MAALISKUUN YHTEISTYÖKIRJE!

Vainion kennelin ensimmäinen yhteistyökirje tipahtaa postilaatikkoosi hieman kuolassa ja yltäpäätä karvoissa, mutta mitäs tuosta?

Mutta niin.. Tosiaan, Kennelin toiminta on lähtenyt loistavasti käyntiin, ja tällä hetkellä Vainio järjestää avajaistensa kunniaksi epävirallista agilityä 10.04. Myös Vainion hoitajat ovat saaneet muutamaa aktiviteettiä itselleen sekä hoitokoiralleen, kuten mm. runokilpailun sekä tietovisan. Hassua muuten, että tämän neljän päivän aikana (siitä asti, kun sain kennelin sivut pystyyn), on Vainion jokainen koira saanut itselleen reippaan ja iloisen hoitajan! Eikä kaikki muuten vielä tähän lopu! Tällä hetkellä nimittäin ainakin Naurulle on suunnitteella A- pentue, joten olehan valppaana kuin koirat konsanaan! ;) Voi kuitenkin olla, että joku muukin kennelin tyttönen tulee saamaan tämän kuukauden aikana itselleen sulhasen, mutta sitä en ole vielä kovin paljoa miettinyt. Muutoin kennelillä menee mukavasti, ja toivottavasti tulee menemään jatkossakin!

Mitä teille kuuluu? Onko kiireitä, uutta toimintaa luvassa, pentueita tulossa tai jotain muuta? Odotan vastauskirjettä mielelläni Vainioon! :)

Vastaus:

Kiitos kirjeestä <3 Tulen kunhan aika antaa periksi!

Nimi: Melinda
Kotisivut: http://vkfortuna.suntuubi.com/

08.03.2015 11:00
Täällä on aivan ihana ulkoasu ja Jealous on muutenkin kivasti toteutettu sivusto! Toivon sun kennelille onnea ja menestystä. ♥

Vastaus:

Oijoi, ihana kehu ja päivän piristys. <3 Kiitos tästä ja sitä samaa Fortunalle! Mulla tais muuten joskus olla sen niminen ulkoasusivusto :')

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com/?cat=30&preview=1

07.03.2015 23:36
Jokos on hauvat valmiina? Vainion virtuaalikennel järjestää nimittäin avajaistensa kunniaksi epävirallista agilityä 10.04.2015! Ota siis laumasi mukaan, ja lähde matkaamaan kohti Vainiota! :3

Sophia

Vastaus:

Jeii! >:D

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

07.03.2015 02:34
Oh Good! Miten näin keskellä yötä voi törmätä näin suloiseen kenneliin ulkoasuineen? :3
Tässä samalla nyt ehdottomasti kysyisin, että onnistuuko yhteistyö? Jos mahdollista, niin vastausta odottaisin mielelläni Vainioon.

Vastaus:

Hihii ihana :3 Ja tottahan toki onnistuu, vastailen sinne päin!

Nimi: Feather
Kotisivut: http://followmedown.suntuubi.com/

04.03.2015 19:29
Näin epätoivoisesti päädyn sinulta kysymään, onko sinulla aikaa tai innostusta tehdä sivuilleni ulkoasua? :) Olisin hyvin kiitollinen, mutta ymmärrän hyvin jos aikaa ei riitä IRLin myötä, kun ei miullakaan meinaa riittää xD

Ja nämä ovat erittäin hienot sivut! Meinasin silloin hoitajatoiminta-aikoina liittyä, mutta päädyin ajanpuutteen myötä jättämään asian sikseen xc

Vastaus:

Voi ei, olisin tosi mielelläni tehnyt sulle ulkoasun varsinkin jos oot Jellua seuraillut jo noin pitkän matkan takaa, mutta valitettavasti tosiaan mun aika ei vaan riitä enää tollaseen ja siks mä lopetinkin ulkkien tehtailun :'( Ihana kuitenkin kuulla jostain joka tietää tän paikan jo ennestään, hehe! Hyviä jatkoja sinne <3

Nimi: Roosa
Kotisivut: http://vkhilpea.w2.fi/?cat=57/

03.03.2015 22:17
Hilpeässä pyörähdellään epävirallisen koiratanssikilpailun tahtiin 27.3.2015! Ilmoitathan sinäkin kennelisi koirat mukaan menoon? :) lisätietoa 'Kotisivut' - kohdan linkistä.

Vastaus:

------>

Nimi: Darra
Kotisivut: http://vkmetsapuron.suntuubi.com/?cat=19

03.03.2015 12:29
Moi! Agilitymme tulokset julkaistiin tänään, tällä kertaa päivän myöhässä! :)
PS. Meillä olisi BH-koe 01.04.15

Vastaus:

Oi ihanaa, eilen kävinkin niitä jo kurkkimassa :-p Plus suoraan sanottuna rakastan sua heh, ihanasti kisoja jotta mun ei säälittävästi tarvitse järjestää omia <3

Nimi: Kiwie
Kotisivut: http://www.rookie.suntuubi.com/

27.02.2015 13:38
Affeus käy enemmän kuin hyvin! :)
Ps... Aivan ihana tämä Jellun ulkoasu! (AGAIN!) :'D <3

Vastaus:

Oiih mahtavaa :-)! Hih kiitos <3

Nimi: Aline
Kotisivut: http://vocalove.suntuubi.com

27.02.2015 07:56
Hei! Tilasitte arvostelun, ja tässäpä se olisi. Arvostelu löytyy kokonaisuudessaan myös VocaLovesta.
Muistattehan linkittää mahdollisimman pian? :)

ARVOSTELU:
Ulkoasu: Tyylikäs ja yksinkertainen, värit sopivat hyvin yhteen. Sivuja on helppo selata ja lukea. Tätä katselee mielellään ihan ajan kanssa. Kuvia on käytetty mukavasti piristämässä tekstiä, eivätkä ne häiritse kappajakoa.

Tekijänoikeudet: Kunnossa.Yleisarvostelu:

Plussat:

+ Toimintaa siitä huolimatta, että hoitajakäytäntöä ei ole. Ensimmäinen pentuekin on syntynyt.

+ Kattavat esittelyt ja tekstit. Ei virheitä, ja teksti jopa houkuttelee lukemaan. Kokonaisuus on todella hyvä ja toimiva.

+ Yksityiskohtaiset ja laajat sivut jokaisella koiralla. Kenneliin on todella panostettu.

+ Ylläpitäjästä tuli sivuston perusteella heti hyvin miellyttävä kuva.Miinukset:

- joitakin we heart it -sivuston kuvia huomasin. tietääkseni se ei ole kopiointisivusto, joten se ei tietääkseni sovi kuvalähteeksi (he eivät tarkista, mistä kuva on lähtöisin, joten sivustolla voi olla laittomia, vaikkapa jonkun toisen facebookista otettuja kuvia) Lisää infoa tarkemmin, koska itse en ole niin varma näistä: http://xomisse.com/blog/how-to-legally-use-images-in-your-blog-posts/
Arvosana: 10- (Erinomainen)


Arvostelu tehty: 27.2.2015. || Arvostellut: Aline.

Vastaus:

Kiitos arvostelusta <3 Menen linkittämään ja korjailemaan ne pari kuvaa WeHeartItistä!

Nimi: Gracee

26.02.2015 18:39
Jos vielä vastailette vieraskirjaamme? ;)

Vastaus:

Juupelis :-D

Nimi: Gracee
Kotisivut: http://borealis.suntuubi.com/

26.02.2015 18:37
Awwss, oli ihan pakko tulla kehumaan ulkoasuanne täällä, se on ihana. Itse rakastan Border Collieita. Suloisia nuo pentujen kuvat, varsinkin se etusivun kuva. :3 En itse tiedä koriakenneleistä mitään, joten liittyminen taitaa jäädä välistä, mutta ajattelin pyytää linkinvaihtoa. :)

Vastaus:

Linkinvaihto käy hyvin! :-)

Nimi: Darra
Kotisivut: http://vkmetsapuron.suntuubi.com/?cat=19

07.02.2015 15:37
Olette tervetulleita osallistumaan epäviralliseen agilityyn, joka järjestetään meillä 02.03.15!

Vastaus:

Sinne siis!

Nimi: Kiwie
Kotisivut: http://www.kesyton.suntuubi.com/

01.02.2015 19:56
Hellurei ja hellät tunteet!

Nyt se aika on tullut... Aika yhteistyökirjeelle!

Minä itse:
Jesjesjes! Minulla menee hyvin, vaikka huomenna onkin enkuntesti koska pääsin apulaiseksi virtuaaliklinikka Mahdollisuuteen! (Wuhuu, wuhuu!)
Myös sivujen kanssa menee hyvin, ainakin Rookien. Niistä saat kuulla enemmän alempana.
Vaikka aikani tuntuu loppuvan, innostaa silti mukava palaute. Treenit, koulu ja harrastukset (koiranpennusta puhumattakaan) vievät toooodella paljon aikaani. En silti valita, näin IRL-minulla menee oikein mukavasti. :3


KESYTÖN:

En tiedä mitä tekisin Kesyttömän kanssa. Se on ensimmäinen virtuaalikennelini, ja minulle todella rakas. Toisaalta ei enää ole inspistä pitää Kesytöntä pystyssä, mutta se on minulle LIIAN TÄRKEÄ! 3:
Olen miettinyt siis apu-ylläpitäjän hankkimista, mutta ajatus 'ventovieraasta' pelottaa... :D (Eli jos joku yhteistyöläisistä kiinnostuu, tulkaapas vieraskirjaan ilmoittamaan.
Avajaiskisoja ei ole tullut pidettyä, puhumattakaan A-pentueesta tai hoitajatapahtumasta.
Ehkäpä syy ei ole kennelissä? Ehkäpä kukaan muu ei näe valkoisten länsiylämaanterriereiden kauneutta? :'D
Myönnetään, vika on varmaankin minussa. Noh, eipä sille voi mitään, ehkäpä voisin heittää pyyhkeen kehään hoitajatoiminnan kohalta. d:
Tämähän meni valitusvirreksi, pahoitteluni! :D

Vastaus:

Hah kiitos kirjeestä, vaikka myöhässä vastaankin :-)

Nimi: Roosa
Kotisivut: http://vkhilpea.w2.fi/?cat=23/

01.02.2015 00:04
Epävirallisen agilityn tulokset ovat nyt tulleet! Klikkaa vain 'Kotisivut' -kohdan linkkiä ^^

Vastaus:

Kiitos! <3

©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com