Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ignorant's Witless Beauty

meriitit tähän

   

Kuvista kiitos Shame's Privacy, Flickr  |  klikkaathan kuvat suuremmiksi!

pähkinänkuoressa

Virallinen nimi Ignorant's Witless Beauty Kutsumanimi Laddie
Väritys Soopeli Sukupuoli Narttu
Rotu Shetlanninlammaskoira Syntynyt 6.3.2010
Omistaja Soraya / Jealous Kasvattaja tuntematon
Lonkat + kyynärät A/A + 1/0 Polvet + silmät 0/0 + terveet
Säkäkorkeus 35,5cm Paino 6kg

luonne

"Laddie on Sorayan erityinen oma yksityinen, joka asusteli ennen Lonelinessissä Annin hoivissa, mutta kennelin lopettaessa piti päättää, mihin Laddie majotettaisiin. Jouduin päättämään, myynkö seurallisen ja ihanan iloisen shelttineidin vai pidänkö sen omien koirieni seurana Jealousissa. Loppujen lopuksi päätös oli aika ennalta arvattava ja helppo... ja niin vain päädyin pitämään tämän ihanan tapauksen, mutta luokittelen sen yhä vähän yksityiseksi enkä muunrotuiseksi, sillä saattaa olla että Laddie vielä muuttaa uuteen kenneliin yksityiseksi."

Laddie on rauhallinen ja tasainen koira, joka on kuitenkin aina innokas ja utelias uusia asioita kohtaan. Se suhtautuu kaikkeen järkevästi, eikä mene mukaan tarpeettomiin hullutuksiin. Joskus tytsy kuitenkin innostuu irroittelemaan ystäviensä kanssa ja silloin ei voi muuta kuin nauraa. Laddie rakastaa ihmisiä ja on myös hyvin lapsiystävällinen. Se on seurallinen ja kiltti, ja viihtyy pitkiäkin aikoja vain köllötellen omistajansa sylissä sohvalla. Melkoisen tyypillinen sheltti siis, ja juuri sellainen puuhakas seuraneiti kuin sen kuuluukin. Se on terävä ja myöskin aktiivinen ja sitkeä ja tykkää juoksemisesta ilman hienohelmaisuuden häivääkään.

Narttu pitää erilaisista harrastuksista, ja se tarvitsee elämänilonsa säilyttääkseen paljon erilaisia aktivointijuttuja ja pelejä. Laddie oppii helposti asioita ja rakastaa oppimista - varsinkin kun se tietää, että palkkiona on herkullinen makupala! Koira on perso makealle ja tekisi mitä vain saadakseen kaivon pohjalta siankorvan. Eläinlääkärissäkin se käyttäytyy namien voimalla kuin enkeli: kaikki tohtorit kehuvat aina tätä sosiaalista pikku ilopilleriä maasta taivaisiin. Todella suloinen persoona ja käyttäytyy hienosti ja nätisti missä tahansa paikassa, oli sitten kyseessä kisakenttä tai vieraiden juhlat.

Laddie on hyvin ketterä ja iloinen koira - seurallinen, mutta omaa aikaa rakastava, lempeä, vieraita kohtaan hieman varautunut, rakastava ja kiintyy voimakkaasti omaan perheeseensä. Laddie on ollut koko elämänsä terve koira, mutta sen kyynärät alkoivat hieman huonontua kesäkuussa -13. Laddie ei myöskään ole ihan täysin seurakoira vaikka seurallinen onkin, sillä oltuaan vähän liian kauan lasten sylissä se rupeaa jo haluamaan omaa aikaa ja juoksemaan tukka tuulessa liehuen ulos. Muutama muukin huono puoli nartussa loppujen lopuksi on. Se on vähän herkkähaukkuinen, ja ääntä kyllä riittää kun vauhtiin päästään! Sheltillä on myös ylikehittynyt suojeluvietti, ja se ärisee hampaat irvessä pienimmästäkin syystä, jos jokin näyttää uhkaavan sen perhettä. Laddie ei ole lainkaan arka eikä pelkää juuri mitään, ei edes ilotulitteita tai laukauksia. Kaiken kaikkiaan, hyvine ja huonoine puolineen, se on kokonaisuudessaan hyvin symppis koira.

sukutaulu

Isä Ignorant's Ain't Got No Time For That evm  Isänisä Ignorant's Wait On Me evm
    Isänemä Oculum Pro Oculo III evm
Emä Lichen Was Sie über mich Wissen evm  Emänisä tuntematon evm
    Emänemä tuntematon evm

kisakalenteri

Laji Päivämäärä Järjestäjä Alaisuus Luokka Tuomari Tulos
Agility
Agility
Agility
11.08.2013
30.12.2014
01.02.2015
Rapatassun
Jealous
Hilpeä
epävirallinen
epävirallinen
epävirallinen
Midi
Mini
Midi
Viivi
Soraya
Roosa
22/44
5/10
3/13
©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com