Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Skate's Moonlight

BH Hk1 Tk1 vKUMA ERI4 EH

   

Kuvista kiitos Jantárová Hviezda  |  klikkaathan kuvat suuremmiksi!

Pähkinänkuoressa

Virallinen nimi Skate's Moonlight Kutsumanimi Titta
Väritys Soopeli Sukupuoli Narttu
Rotu Lyhytkarvainen collie Syntynyt ?.11.2012
Omistaja Soraya / Jealous Kasvattaja Rullis / Skateboard
Lonkat + kyynärät A/A + 0/0 Polvet + silmät 0/0 + terveet
Säkäkorkeus 54,8cm Paino 21,3kg

Luonne

"Titta on yksi kisautetuimmista koirista Jellusta, ja se on kulkenut jo monen kennelin läpi. Kasvatin Titan löytymisen aikaan nahkoja ja bortsuja. Suuren bordercollievyöryn vastakohdaksi tahdoin löytää lyhytkarvaisen collien, jota toivoisin erityisesti tricolor- tai soopelinartuksi. Selailin kai Moonin kennelin Triechalia, ja sydämeni hypähti kurkkuun kun näin, että myynnissä oli valloittava, menestynyt ja kaunis nahka... eikä mikä tahansa koira, vaan soopelinarttu! Niin Skateboard-kasvatusliitteen alla kulkeva koira pääsikin Jealousiin, ja täällä sen lopullinen koti on."

Titta on rauhallinen ja valloittava persoona. Se on kaikkia kohtaan ystävällinen ja kiltti, eikä melkein koskaan hermostu tai ärsyynny turhasta. Narttu rakastaa valikoimatta mitä tahansa, lapsia ja aikuisia, kanoja ja hevosia, terriereitä ja lintukoiria... eikä lehmienkään kanssa ole tullut ongelmia! Tämä tapaus kun on oikein yhteistyökykyinen, sosiaalinen ja iloinen. Titalta löytyy pientä paimennusviettiä, mutta se ei kuitenkaan varsinaisesti ole mikään jahti-ajo-metsästys-koira, vaan on aika melkoisesti kaupunkilaistunut ja viihtyy mieluummin takkatulen ääressä Sorayan sylissä (kyllä, tämä parikymmenkiloinen mursu kun ei ole vieläkään muistanut, ettei ole enää se suloinen pikku palleropentu, jonka kaikki haluavat syliinsä) kuin sateessa ja rännässä lampaita näykkimässä. Silti Titta ei koskaan hienostele turhia vaan lähtee valittamatta säähän kuin säähän, joten se on oikein mukava ja helppohoitoinen.

Pienenä Titta sai jostain syystä valtavat kiksit siitä, että oli olevinaan kiltti kun sitä hoidettiin, ja juuri kun pyyhe oltiin heittämässä sen märän turkin päälle tai nappaamassa kasvanut kynsi leikkurilla pois, niin se juoksee räkyttäen litimärkänä ja iloisena koko talon sotkuiseksi. Nykyisemmin koira osaa seisoa jo nätisti lähes missä tahansa, eikä riehaannu enää turhista. Lukuunottamatta traktoreita ja kisakenttiä, ne nähdessään se muuttuu lähes mahdottomaksi! Traktoreita kohdessaan tyttö saa heparit ja alkaa tyyliin jahdata häntäänsä ja haukkua auton renkaita. Kisakentillä ennen suoritusta Titta on ihan innoissaan ja vaikea pidellä ja hallita, mutta radalla se keskittyy suoritukseensa kärsivällisesti ja toimii monella ohjaajalla, mistä on plussaa. Lenkeillä Titta saattaa vähän vetää, mutta käskemällä kiltisti narttu aina laantuu. Oikein ihana ja energinen koira ja sopii monelle harrastajalle!

Sukutaulu

Isä Skate's Michael Skater Isänisä tuntematon evm
    Isänemä tuntematon evm
Emä Skate's Merle Dog Emänisä tuntematon evm
    Emänemä tuntematon evm

+ 5 sisarusta

kisakalenteri

Laji Päivämäärä Järjestäjä Alaisuus Luokka Tuomari Tulos
Näyttely
Näyttely
Näyttely
Näyttely
ToKo
ToKo
Agility
Agility
Paimennus
Palveluskoirakokeet
Palveluskoirakokeet
13.01.2013
14.02.2013
03.03.2013
01.02.2015
01.03.2013
07.03.2013
12.03.2013
02.03.2015
10.01.2013
04.01.2013
07.01.2013
FIN
SWE
GBR
FIN
Nurinkurin
Pennyroyal
Pennyroyal
Metsäpuro
Pennyroyal
Pennyroyal
Karvatassu
YVNL
YVNL
YVNL
epävirallinen
vTL
vTL
VAL
epävirallinen
vPKY
vSPKL
vSPKL
JUN
JUN
JUN
AVO
ALO
ALO
Maxi 1
Maksi
Perus
PAKK
PAHA, ALO
Juinttu
Janina
Charco
Darra
Koralli
Juinttu
Mima
Darra
Chevr
Horros
Nita
ERI4
H
EH
S3
1.-palkinto
1.-palkinto
vKUMA
23/26
Hyväksytty
PAKK1, BH
ALO1, hk1
©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com