Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Funniest Dog Forever

BH

   

Kuvista kiitos Martin Sharman, Flickr  |  klikkaathan kuvat suuremmiksi!

Pähkinänkuoressa

Virallinen nimi Funniest Dog Forever Kutsumanimi Fani
Väritys Blue merle Sukupuoli Uros
Rotu Bordercollie Syntynyt 27.4.2012
Omistaja Soraya / Jealous Kasvattaja Netsu ja D / Tilkkutäkki
Lonkat + kyynärät A/A + 0/0 Polvet + silmät 0/0 + terveet
Säkäkorkeus 50,9cm Paino 16,1kg

Luonne

"Fanin menneisyydestä ei ole paljon tietoa, kuin vain se, että Fani löytyi yksin kadulta jalka loukkaantuneena. Ei voida tietää oliko se syntynyt kadulla vai jossain kennelissä, kukaan ei ainakaan sanonut tuntevansa Fania. - Näin kertoi McGarrett's-nimisen koirakodin omistaja, josta Fanin löysin. Sitä ennen koira on jollain todennäköisyydellä asustellut jo lopettaneessa Tilkkutäkissä. Taustastaan huolimatta aivan mahtava ja luottavainen kumppani!"

Nykyään Fani on pieni ja hauska ilopilleri! Se ei malta pysyä aloillaan vaan karkaa vahvastakin otteesta irti. Kun Fania katsoo, ei edes huomaa, että se olisi tuotu kaduilta uuteen kotiin. Fanilla on oikeat naskalihampaat ja välillä se upottaa ne ihmisten ihoon, käsiin ja jalkoihin. Fani on hieman jukuripää eikä paljon tottele käskyjä. Sillä on joskus aivan liian paljon energiaa. Tätä hyväntuulista vauhtia yritetään hajottaa moniin pitkiin lenkkeihin ja rankkoihinkin harjoituksiin, joiden jälkeen Fani on yleensä aivan lauhkea kuin lammas ja lähinnä jaksaa maata sohvalla. Mutta annas olla, ei sitä kauan kestä, kun Fani haluaa jo ulos riehuskelemaan! Koira tulee hyvin toimeen kaikkien kanssa, niin ihmisten kuin eläintenkin, mutta jostain syystä kanoja tämä hassutus kammoaa. Moni kuvailee Fania hassuksi ja reippaaksi koiraksi, jolla on vahva persoonallisuus ja vaihteleva, mutta aina hyväntuulinen luonne. Valehtelematta se totta onkin.

Rajun leikkinsä, riehuntansa ja nopsien liikkeintensä takia Fani ei ole mikään pikkulasten koira, ja muutenkin tämä pienikokoinen bortsuherra tarvitsee yhtä vahvan ja päättäväisen ohjaajan kuin sen oma luonnekin on. Yleensä napakat ja kärsivälliset ohjaajat voittavat puolelleen niin Fanin kunnioituksen kuin luottamuksenkin. Fania on kisautettu jonkin verran, johtuen sen fiksuudesta esim. tokoilussa ja sen energian purkamisessa, ja potentiaalia ja tuloksia onkin ihan näkynyt. Fani oppii helposti mutta saattaa esittää tyhmääkin, sillä se haluaa aina jekuttaa kaikkia. Ihmisrakkautta tältä häseltäjältä kuitenkin löytyy, ja bortsu kiintyy helposti lähes kaikkiin, mutta eri asia on miten syvälle tasolle molemminpuolinen luottamus yltää. Fani kestää hyvin kipua - johtuen luultavasti sen menneisyydestä - eikä emmi juosta täyttä päätä kuraamaan turkkiaan mutalätäkköihin. Hienohelman häivähdystäkään ei uroksessa kyllä ole! Kaiken kaikkiaan Fani on oikein mukava ja älykäs koira, hieman turhan energinen ja pirtsakka joskus vain.  |  Fanin luonne (c) Netsu, Anzu, Soraya ja klinikat

Sukutaulu

Isä tuntematon evm  Isänisä tuntematon evm
    Isänemä tuntematon evm
Emä tuntematon evm  Emänisä tuntematon evm
    Emänemä tuntematon evm

Kisakalenteri

Laji Päivämäärä Järjestäjä Alaisuus Luokka Tuomari Tulos
Toko
Toko
Toko
Agility
Agility
Paimennus
Paimennus
Agility
18.9.2012
21.9.2012
23.9.2012
11.8.2013
2.3.2015
31.8.2012
10.8.2013
10.04.2015
Luminia
Kendra
vBCY
Rapatassu
Metsäpuro
Peekaboo
Kuolakuono
Vainio
VTL
VTL
VTL
epävirallinen
epävirallinen
vPKY
epävirallinen
epävirallinen
ALO
ALO
ALO
Maksi
Maksi
Perusrata
AVO
Maksi
Kirsi
Whokilledbambi
Elena
Viivi
Darra
D
Ana
Sophia
71p. (2.plk)
42p. (3.plk)
41.p (3.plk)
25/44
1/26
54p.
16/46
35/40
©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com