Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

ihana paimentajalaumamme

Täällä kaikki päätähdet :-) Koiria on tällä hetkellä kahdeksantoista - ja lisää tulee - vaikka yritänkin pitää lauman melko pienenä: 30 on minulla maksimimäärä, en halua mitään viittäkymmentä koiraa juoksemaan jaloissani, vaikka tilaa riittäisikin! ;-)

Tosiaan, Jealousin koirat ovat pääasiassa bordercollieita kaikenlaiseen toimintaan. Mutta koska olen kasvattanut matkan varrella myös kultaisianoutajia, labbiksia, japseja, tollereita, belgejä ja nahkoja, löytyy muunkin rotuisia koiria - melko paljon oikeastaan. Lisäksi olen ostanut ja pelastanut monta kertaa koiria kaduilta ja eläinkodeista, joten niitä varsinkin on sekarotuisina (kuka muka pystyisi vastustamaan pikku raukkojen nappisilmiä?). Tykkään siitä, että vaikka päärotuni onkin bortsu, niin kennelissä juoksentelee silti kaikenrotuisia koiria karvoihin katsomatta.

Jos myyn rakkaita nelijalkaisiani, niin tulen erikseen mainostamaan siitä kenneleille ja affeille, ja sen jälkeen löydätkin ne täältä. Tällä hetkellä ei ole myytäviä koiria. Joka tapauksessa, päästän sinut nyt menemään - kai sinua nyt vähän koirani kiinnostavat? Ja jos eivät, niin tuothan sitten toki oman yksityisen?

bordercolliet (9kpl)

http://lool.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/aku.jpg

n. Freija

u. Falco

u. Dino

u. Fani

u. Aku

n. Macy

u. Nemo

u. Alias

n. Wisty

Muunrotuiset (9kpl)

n. Nita

n. Titta

n. Peppi

n. Verda

u. Bieco

n. Laddie

©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com