Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

 Giocare' Armas Alias

meriitit tähän

   

Kuvista kiitos Wendigo's Wind  |  klikkaathan kuvat suuremmiksi!

Pähkinänkuoressa

Virallinen nimi Giocare' Armas Alias Kutsumanimi Alias
Väritys Mustavalkoinen Sukupuoli Uros
Rotu Bordercollie Syntynyt 3.8.2013
Omistaja Soraya / Jealous Kasvattaja Lotte / Giocare
Lonkat + kyynärät A/A + 0/0 Polvet + silmät 0/0 + terveet
Säkäkorkeus 53,6cm Paino 17kg

Luonne

"Rempatessani Jealousia Lotte tuli kertomaan vieraskirjassani, että Giocareen oli syntymässä bortsupentue elokuun aikoihin, ja varauksia otettiin vastaan. Kun vielä Lotte pyysi minua ottamaan yhden pennelin, olin aivan myyty ja valmis ottamaan vaikka minkänäköisen karvakasan, kunhan se oli Giocaresta. Jäljellä oli vielä joko uros tai narttu riippuen Nortsin päätöksestä. No, Nortsi päätti ottaa nartun, ja minä innosta kiljahdellen varasin ihanan bortsupennun, Armaan Aliaksen."

Oi voi; kengät palasina, kukkaruukut rikki, mutaa talo täynnä, pirteä koira, joka heiluttaa häntäänsä. Alias on taas pitänyt hauskaa... Bortsu on siis hyvin energinen koira, jonka turkki tapaa olla aina takussa. Alias on muutenkin villin huoleton, sille ei ole väliä kastuuko tassut vai ei, kunhan on hauskaa! Pentu on villi ja hellyyttävä, sekä sillä on taito villiinnyttää muutkin koirat. Korvat vaan lerpattavat kun uros kiitää paikasta toiseen. Alias on hyvin 'kakaramainen' koira, jota on melko vaikea hallita. Aina se juoksee paikasta toiseen, säheltää ja rikkoo. Silti sille on vaikea olla vihainen, koska sen ilme sanoo; "Sori, emmä tahalteen sitä tehny..".

Alias on kaikkiruokainen koira, oikeastaan se joisi vessanpöntöstä jos saisi. Uros ei välitä siisteydestään, mutta antaa pestä itsensä. Harjausta se vihaa! Silti se ei pure tai ole epäkohtelias - paitsi sydämeen se osaa purra. Aliaksella kun on erityinen taito hellyyttää ihmiset puolelleen, samoin koirat. Kun se säheltää jotain, sille äkäisyys muuttuu nauruksi ja rakkaudeksi. Aina tuolle koiralle saa hymyillä! Alias rakastaa juosta muiden kanssa sekä riehua mielin määrin. Kuralätäköt ovat yksi sen lempparijutuista! Uimista se välttelee, vaikka onkin erittäin hyvä uimaan. Alias rakastaa uusia tilanteita ja järjestää usein haasteita itse. Sen elämässä pitää olla vähän jännitystä! Säheltävän ja pirteän luonteensa takia Alias sopii hyvin agilitykoiraksi, sillä se saa purkaa siihen energiaansa. Näyttelyihinkin nätti koira kelpaa, mutta eipä tuo siellä oikein viihdy.

Alias käyttäytyy hihnassa ihan hyvin, jos ei lasketa että se vetää nähdessään pienimmänkin linnun tai lampaan tai postilaatikon sitä kohti... Ja että se kiertää hihnan aina ihan solmulle... Tosiaan, sitä on melko vaikea saada tekemään kuten haluaa. Oikeastaan se ei ikinä tee kuten juuri sinä haluaisit. Sitä pitää huijata tekemään niin, että se tekisi oikein, mutta Alias luulisi tekevän väärin. Uros nimittäin tekee väärin tahallaan. Kun pitää istua, se makaa. Kun pitää olla paikoillaan, se juoksee. Tämä on Aliaksen perusarkea. Huijata ihmisiä ja nauttia elämästä! Mutta ah, eihän sille söpöliinille voi olla vihainen!

Sukutaulu

Isä Ring ring! Beautiful stick Isänisä evm
    Isänemä evm
Emä Binky Binky Emänisä evm
    Emänemä evm

+ 3 sisarusta

Kisakalenteri

Laji Päivämäärä Järjestäjä Alaisuus Luokka Tuomari Tulos
Agility
Agility
07.03.2015
10.04.2015
Vall's Siberian Huskies
Vainio
VAL
epävirallinen
Maxi 1
Maksi
Valerie
Sophia
17/31
5/40
©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com