Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainospostia

Tänne voit sitten jättää kaikenmoiset mainostukset mitä mieleesi tulee. Psst! Kirjoita selkeästi ja mukaansatempaavasti, niin saatan kurkistaa sivujasi! En kuitenkaan vastaa mainoksiin enkä käy kovin usein tsekkaamassa tätä, katson vain että viekku pysyy puhtaana roskaposteista ja muista spämmeistä ;-)

 1  2  3  4  > [ Kirjoita ]

Nimi: Sophia
Kotisivut: http://vainio.suntuubi.com

07.03.2015 19:30
HAU-HAU!

Iloinen koiralauma temmeltää ympärilläsi, joten astu toki peremmälle rapsuttelemaan suloisia hauvoja, leikkimään koiranpentujen kanssa, harrastamaan agilityä, tokoa tai kilpailemaan! Ja vielä parempaa! Hyppää mukaan Virtuaalikennel Vainion arkeen ja tule hoitamaan mahdottoman suloisia hauvoja!

Vainion Virtuaalikennel
http://vainio.suntuubi.com

Nimi: Lyra
Kotisivut: http://tkamicitia.suntuubi.com

06.02.2015 08:01
Amicitia on virtuaalinen Iso-Britanniassa sijaitseva taikakoulu. Koulussamme luot oman hahmon, joka voi olla oppilas, opettaja, haamu, kotitonttu, räyhähenki, maalaus, riistanvartija, sairaanhoitaja tai vahtimestari.

Voit liittyä ympäri vuoden jäämättä jälkeen muista oppilaista. Sen jälkeen voit kirjoittaa tarinoita hahmosi elämästä, pelata huispausta, osallistua kokeisiin, vierailla Viistokujalla ja Tylyahossa, kirjoittaa Päivän Profeettaan tai tehdä vaikka kirjan. Vain mielikuvitus on rajana!

Nimi: Nita
Kotisivut: http://mahdollisuus.suntuubi.com/

30.01.2015 21:15
Pitkään kuolleena ollut koiraklinikka Mahdollisuus on jälleen pystyssä, ja odottaa uusia asiakkaita. Tervetuloa käymään! :)

Nimi: Daiana
Kotisivut: http://www.cherryb.suntuubi.com/

14.01.2015 08:49
Kaipaako sivusi julkisuutta? Ei hätää, horroksestaan herätetty Cherry Blossoms on sivulistaussivu, joka listaa kaikenkarvaiset sivut. Tervetuloa!

Nimi: Henni
Kotisivut: http://amaranth.suntuubi.com/

10.01.2015 20:00
Kutsumme teidät lämpimästi tervetulleeksi Amaranthiin, virtuaalikenneliin, jossa kasvatetaan noutajia, bordercollieita ja dalmatialaisia, mutta muitakin rotuja löytyy. Meillä on aktiivista hoitajatoimintaa ja tälläkin hetkellä meillä on hoitajahaku meneillään ja koiria odottamassa sitä omaa, rakastavaa hoitajaansa!

Joten, tervetuloa meille hoitokoiraa katsomaan, tai muuten vain selailemaan! :)

Nimi: Hirmu
Kotisivut: http://vkmetsapuron.suntuubi.com/

04.01.2015 18:31
Olet lämpimästi tervetullut alkuvuodesta 2015 perustettuun enimmäkseen australianpaimenkoiria kohtuullisesti hamstraavaan kenneliin! Etsimme myös hoitajia, ja koiramme käskivät toivottaa kaikki koirat mukaan avajaismätsäreihimme, jotka ovat 01.02.15!

Nimi: Kirkassydän
Kotisivut: http://draugur.suntuubi.com/

03.01.2015 17:15
» Suuri, mustavalkoinen eläin kohotti jykevän tassunsa valmiina murskaamaan ruskearaidallisen kissan, jonka toinen korva oli revennyt ja vuoti verta. Raskas eläin oli kuitenkin kissaa hitaampi ja kun tämän käpälä laski, kissa oli jo iskenyt hampaansa hyökkääjän korvaan. Mäyrä ärisi ja yritti irroittaa kissan siinä kuitenkaan onnistumatta. Mäyrä kääntyi pakoon ja raidallinen kissa iski tätä vielä takapäähän. Pakenevan mäyrän silmissä oli kuitenkin kostonhimoinen katse - tämä taistelu ei ollut ohi. «

Draugur on tammikuun alussa perustettu Soturikissoihin pohjautuva roolipeli, jossa klaanien sijasta on laumat Rhodos, Zajar, Graus ja Nadal. Kissat ovat sodassa mäyriä vastaan, jotka aikovat kostaa muinaisen taistelun Myrskyklaania vastaan.

Nimi: Jarl
Kotisivut: http://www.dalbyasaga.suntuubi.com/

15.12.2014 08:42

"Kautta kiven ja jään.

Silloin tällöin kuvittelin itseni viikingiksi.
Haaveilin niistä ihmeistä, jotka olisin saattanut nähdä eläessäni yli tuhat vuotta sitten: meren yksisarviset kiertyneet sarvet tanassa pohjoisten jäätiköiden laidoilla... Hagia Sophian ikkunoista siivilöityvän kirjavan valon paljastamat tomuhiutaleet... Delosin marmorileijonien irvistys ja paljastetut hampaat... revontulten syke mustalla taivaalla, toivottamassa minut tervetulleeksi. Parasta kaikessa oli se, ettei minulla olisi ollut selitystä millekään siitä."
- Neil Oliver

Jos koskaan olet tahtonut päästä kurkistamaan historian hämäriin, se mahdollisuus on tässä. Jos pidät kirjoittamisesta, olet entistä onnekkaampi.

Nimi: Zaaga
Kotisivut: http://huurteinen.suntuubi.com/

30.11.2014 15:04
Hoitajia ja hoidokkeja, ratsastusta, tallielämää.. Tätä on Huurteisen virtuaalinen susitalli!

Nimi: sepe
Kotisivut: http://vkdb.suntuubi.com/?cat=13&lang=fi

15.11.2014 21:19
Hei vain ja mukavaa Marraskuun alkua kaikille virtuaalikoirailijoille!

Virtuaalikennel Pullasorsan järjestää epäviralliset agilitykisat kaikille koirille rotuun katsomatta 20. marraskuuta. Luokkia on mukana kolme, jokaisesta järjestetään 2 starttia. Jokainen ohjaaja saa ilmoittaa niin monta koiraa kuin haluaa yhteen luokkaan, luokkakoot ovat rajattomat. Ja mikä tästä tekeekään spesiaalin, on se, että itsepiirrettyä palkintoja (mm.ruusukkeita) on luvassa! Tervetuloa mukaan nauttimaan kivasta kisapäivästä, toivottavasti osallistut! :)

- sepe

Nimi: Mimi
Kotisivut: http://rapinan.suntuubi.com/

26.09.2013 18:41
Rapinan heräilee eloon ja kasvatusrotuäänestys on käynnissä! :)

Nimi: Evelyn
Kotisivut: http://willowcreek.suntuubi.com/

08.09.2013 16:44
Onko sinulla hankalaa mainostaa myynnissä olevia pentujasi tai kilpailujasi? Haluaisitko saada kävijöitä lisää kennelillesi mainostilamme avulla? Siinä tapauksessa menethän suoraan Karvaturrien sivuille, sieltä löydät avun ongelmaasi! :)

Nimi: Odile
Kotisivut: http://christinaperri.suntuubi.com/

29.08.2013 12:12
christinaperri.suntuubi.com etsii itselleen sopivaa nimeä! Äänestä suosikkiasi tai ehdota omakeksimääsi nimeä!

Nimi: Ansku
Kotisivut: http://ihanainen.suntuubi.com//

11.08.2013 10:15

Haluatko hoitaa ihania koiria? Haluatko hoitaa virtuaalikennelissä jossa on hyvä henki? Jos vastauksesi on kyllä, niin tervetuloa virtuaalikennel Ihanaiseen jossa ihanat koiramme odottavat hännät heiluen juuri sinua :)

Terveisin: Ansku sekä ihanaisemme :)

Nimi: Ana
Kotisivut: http://rilaith.suntuubi.com/

10.08.2013 19:04
○○○ Tervetuloa koirakoti Rilaithiin! ○○○
Koirakoti Rilaithista voit adoptoida oman koiran. Rilaithiin päätyy koiria paljon kaduilta, löytöeläinkodeista sekä suoraan niiden omistajilta. Tule kurkkaamaan karvaturrejamme, josko yhdelle heistä löytyisi koti sinun kennelistäsi. Jos et ole valmis adoptoimaan, kirjoitathan vieraskirjaan silti haukahduksesi? (:

> Ana

©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com