Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Haukkumaa's Goldnose

meriitit tähän

   

Kuvista kiitos Smerikal, Flickr  |  klikkaathan kuvat suuremmiksi!

pähkinänkuoressa

Virallinen nimi Haukkumaa's Goldnose Kutsumanimi Peppi
Väritys Musta Sukupuoli Narttu
Rotu Labradorinnoutaja Syntynyt ?.?.2011
Omistaja Soraya / Jealous Kasvattaja tuntematon / Haukkumaa
Lonkat + kyynärät A/A + 0/0 Polvet + silmät 0/0 + terveet
Säkäkorkeus 55cm Paino 32kg

luonne

"Peppi saapui Jealousiin melko varhain. Kasvatin sen tulon saapumisen aikaan kai kultaisianoutajia, ja labbis vaikka ei lajia edustanutkaan, tuntui se sopivan joukkoon ihan mukavasti. Ostin Pepsun kennel Haukkumaasta, johon se taisi olla syntynyt pentueeseen. Musta sulavalinjainen kaunotar on tuonut ihanasti iloisuutta Jelluun ja pelkällä olemassaolollaan piristää minua."

Peppi on tyypillinen labradorinnoutaja: se on hyvin eloisa, iloinen ja uskollinen. Se viihtyy hyvin niin lasten kuin vanhustenkin seurassa, eikä turhia hötkyile. Reippaampia koiraihmisiä se kuitenkin saattaa testata olemalla hieman hankalampi, mutta hyvin koulutettuun koiraan tehoaa pienikin ei-sana, kunhan se on napakasti käsketty. Peppi kiintyy helposti läheisiinsä ja hoitajiinsa, joita sillä on joskus ollut. Lapukka rakastaa puistossa juoksentelua, ja on milloin tahansa valmis lähtemään pitkälle juoksulenkille. Käyttölinjainen koira on erittäin sopeutuvainen olosuhteisiin eikä inhoa minkäänlaista säätä. Se rakastaa vettä, lunta, räntää ja mutaa yhtä paljon kuin hiekkaa ja aurinkoa. Kuten useat suuret koirarodut Peppi on kypsynyt melko myöhään, 3-4-vuotiaana, joten se on yhä erittäin leikkisä ja joskus jopa pentumainen. Se rakastaa rapsutteluja, paikkojen tuhoamista ja leikkimistä.

Luottavaiseen tapaansa Peppi hakeutuu lenkeillä ja muulloinkin usein helposti omistajansa seuraan, ja siksi sitä on äärimmäisen helppo pitää vapaana. Peppi on pirteä ja kuuliainen, mutta kuten kaikki koirat, sekin tarvitsee silti määrätietoisen johtajan ja kärsivällisyyttä. Neito saattaa juoksuaikoina olla hieman levottomampi, ja sitä kannattaa silloin pitää silmällä. Ei koira silti tahallaan mitään pahaa yleensä tee ja pyrkii aina miellyttämään ihmisiä. Se on innokas oppimaan temppuja ja kaikkea uutta ja tarvitsee yleensä jatkuvia virikkeitä. Se on fiksu ja tykkää kisata, vaikka sitä ei ole kauheasti tämän tytön kanssa tehty. Joskus se on jopa liikuttavan viattoman näköinen ja saattaa vinkua nolostuksissaan, jos jää kiinni tekemästään jekusta. Kaiken kaikkiaan tämä elegantti ja ihana koira on rauhallinen, ihmisystävällinen ja fiksu. Siitä saa hyvän kumppanin ihan minne vain!

sukutaulu

Isä tuntematon evm Isänisä tuntematon evm
    Isänemä tuntematon evm
Emä tuntematon evm Emänisä tuntematon evm
    Emänemä tuntematon evm

kisakalenteri

Laji Päivämäärä Järjestäjä Alaisuus Luokka Tuomari Tulos
Agility 01.02.2015 Hilpeä epävirallinen Maksi Roosa 39/39
©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com