Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Oma yksityinen - Jealousiin?

Olet siis päätynyt tähän ratkaisuun ja kiinnostunut oman rakkaan koirasi tuomisesta tänne Jealousiin? Sehän on aivan supermahtavaa! Kuten jo kaunopuheisesti esittelin, Jealousiin saa tulla minkä tahansa näköisiä ja -kokoisia koiria, riippumatta rodusta, väristä tai sukupuolesta. Paimennusvietti olisi kiva, mutta ei pakollinen :-) Hinnatkin ovat kuvitteelliset ja ne maksetaan virtuaalisesti tämän kennelin vieraskirjaan joka kuun lopussa. Tarjoamme koirallesi mahdollisuuden valita joko täysi- tai puolihoidon. Tästä alta näet ensin kriteerit yksärin tuontiin, sitten täysi- ja puolihoitoon sisältyvät tarjoukset ja ruokinnan ja sen jälkeen vielä virtuaaliset hinnat.

Ja, vielä kerran muistuttaisin, että Jealousissa yksäreitä ei hoideta hoitotarinoilla! Pelkkä säännöllinen yhteydenpito Jealousin henkilökuntaan riittää. Maksut on ehdottoman tärkeä myöskin maksaa, sillä kolmen kuukauden myöhästyneistä rästeistä koira joudutaan poistamaan kennelistä. Olen kuitenkin hyvin joustava tässä asiassa, sillä ymmärrän täysin kiireet ja muut :-) Myöskään omia kaappeja Jealousissa olevien yksärien omistajille ei erikseen tule, mutta koirien sivuilta löytyy maksetut maksut, omistajan nimi ja erikoiskustannukset.

Kriteerit

Koiran täytyy olla peruskunnoltaan terve ja mielellään rokotettu - nämä ilmoitetaan koiran tullessa kenneliin. Se ei saa missään nimessä kantaa tarttuvia tauteja.
Koira ei saa olla riidanhaluinen tai aggressiivinen, eikä se saa vahingoittaa kennelin muita koiria tai ihmisiä. Alkukärhämää löytyy aina, mutta jos koira ei kuukaudessa sopeudu vaan jatkaa riehumista, on edessä harkinnan paikka.
Omistajan täytyy huolehtia myös itse koirulinsa hyvinvoinnista eikä jättää yksäriään kokonaan Jealousin hartioille. Tämä edellyttää mm. aktiivisena olemista, laskujen maksamista, kisoihin osallistumista ja eläinlääkärintarkastuksista huolehtimista! :-) Niitä voi pyytää Sorayalta tai omalta klinikaltasi.
Omistaja kisauttaa itse koiransa ja ilmoittaa tulokset Jealousiin, jotta Soraya voi lisätä ne. Katshothan mallin tietojen ilmoittamiseen koirien kisakalentereista, niin tiedät mitkä kohdat tarvitsen tietää.

Täysihoito 200€ / kk

Omistaja maksaa kuussa täysihoidosta 200€. Jos maksu myöhästyy (en ole turhantarkka tämän kanssa), jokaisesta sitä seuraavasta viikosta veloitetaan 10€:n lisämaksu. Laskuja voi maksaa etukäteen kahden kuukauden varauksella.
Täysihoitoon sisältyy ruoka, vesi, tarha-, pesu- ja ulkotarhapaikka, oma kaappi yläkertaan sekä kentän ja agilityesteiden käyttö. Kenneli hoitaa tarhojen siivouksen.
Lenkityskerroista sovitaan erikseen. Kennelin omia koiria lenkitetään 3 kertaa päivässä, ja lisäksi ne saavat juosta vapaina pihalla, tarhassa ja kentillä.
Yksityisen omistajilla on etuoikeus Jealousissa järjestettäviin leireihin, valmennuksiin ja kisoihin!
Pientä maksua vastaan Soraya voi pitää myös erikoistreenejä, yksityistunteja tai muita mahdollisia harjoitteita.
Koira saa samaa ruokaa kuin muutkin kennelissä elävät, eli monipuolisesti erilaisia ruokia. On kuivamuonaa, purkkiruokaa, raakaa lihaa, raejuustoa ja vaikka mitä. Ilmoitathan Sorayalle, jos koirallasi on erityisruokavalio!

Puolihoito 110 € / kk

Omistaja maksaa kuussa puolihoidosta 110€. Maksun myöhästymisestä veloitetaan sama lisämaksu kuin täysihoitolaisillakin.
Puolihoitoon sisältyy ruoka, vesi, kentän käyttö, kaappi ja tarhapaikat ulkona ja sisällä.
Lenkityksen voi halutessaan hoitaa omistaja, mutta koirat kyllä pärjäävät yleensä Jealousin tarhauksella ja aamulenkillä, eli se ei ole pakollista.

Hoito ja siivous

Koirat lenkittää, pesee, harjaa ja mm. leikkaa kynnet Jealousin henkilökunta - josta saatatkin löytää lisää tietoa jostain -  ja välillä myös Soraya auttaa koirien lenkittämisessä, kun hommiltaan ehtii. Kaappeja ei erikseen siivota, vaan ne ovat koiran ja tämän omistajan omaisuutta, mutta tarhat ja huoneet ulkona ja sisällä siivotaan päivittäin. Sekä puoli- että täysihoidon koirat leikataan ja harjataan sen mukaan, mitä omistaja kertoo. Perusharjaus koirille on noin viisi kertaa viikossa, jos koira on takkuinen, pörröinen tai sää on huono. Karvanlaatu ja paksuus määrää harjaustarpeen.

Eläinlääkärin tarkastus

Hätätilanteissa Soraya osaa tehdä alustavan tarkastuksen, mutta muutoin halutessasi perustarkastuksen ym. ilmoita siitä Sorayalle, joka ottaa yhteyttä virtuaaliseen koiraklinikkaansa ja tilaa sen puolestasi. Voit pyytää lähes minkä tahansa mitä koirasi tarvitsee, kaikkea rokotteista pentutarkastuksiin. Jos koira on esim. sattumoisin loukannut tassunsa tai syönyt jotain sopimatonta ja joutuu leikkaukseen, vakuutus korvaa sen Sorayalle eikä siis maksa yksityisen omistajalle mitään. Voit myös itse tilata joltain klinikalta tarkastuksen ja ilmoittaa sen Sorayalle yksityisviestillä, mutta sinun täytyy itse etsiä klinikka ja maksaa hinta tarkastuksesta.

Lomake

No, kaikki kunnossa vai? Olen pahoillani että kirjoitan aina aika listan varmuuden vuoksi, mutta oikeasti yksityisen toiminen on ihan helppoa! Jos olet varma koirastasi, niin ei kun täytät tämän lomakkeen ja laitat menemään, käsittelen sen mahdollisimman pian ja ilmoitan sinulle. Koirasi lisätään niin nopeasti kuin vain ehdin :-)

Nimimerkkisi:

Mistä sinut saa kiinni? (kotisivut, sähköposti yms.):

Koiran virallinen nimi:

Koiran kutsumanimi:

Koiran rotu:

Koiran väri:

Syntymäaika:

Koiran omistaja:

Koiran kasvattaja:


Koiran luonne (väh. 10-15 lausetta):

Koiran kuvien linkit (väh. 1 ja max. 4):


Koiran sukupuoli:

Koiran kuvien tekijänoikeus:


Sukutaulu - isä/emä/sisarukset/omat pennut ?:


Täysihoito
Puolihoito


©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com