Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

You Know My Name

meriitit tähän

  

Kuvista kiitos Nicholas LeeFlickr  |  klikkaathan kuvat suuremmiksi!

pähkinänkuoressa

Virallinen nimi You Know My Name Kutsumanimi Nita
Väritys Musta ruskein merkein Sukupuoli Narttu
Rotu Seka (rottweiler&dobermanni) Syntynyt ?.2.2009
Omistaja Soraya / Jealous Kasvattaja Flea / Second Chance
Lonkat + kyynärät A/A + 0/0 Polvet + silmät 0/0 + terveet
Säkäkorkeus 60cm Paino 36,5kg

Luonne

"Nita on ennen elänyt onnellisena kotikoirana. Sen omistaja rupesi kuitenkin juomaan alkoholia liikaa, ja Nita sai kärsiä siitä. Eläinsuojelulain nojalla koira haettiin Second Chanceen. -- Näin kertoi Flea, koirakoti SC:n omistaja ja ylläpitäjä, kun tulin noutamaan Nitaa ihastuttuani siihen kovasti. Koviakin kokenut nätti ja siro sekarotuinen koira valloitti sydämeni saman tien sen nähdessäni, eikä paluuta takaisin ollut. Nita muutti Jealousiin todella aikaisessa perustusvaiheessa, ja on nähnyt kennelin  - ja minun - kasvavan ja edistyvän. Siinä samalla on myös Nita aikuistunut eikä nuoruuden pahoinpitelystä näy enää jälkeäkään."

Nita on arvistaan ja hieman poikkeavasta värityksestään huolimatta nätti ja jokseenkin erikoisen näköinen koira. Se on jonkunlainen rottis-dobbis-sekoitus, mutta aivan tarkkaa rotua tai rotuja ei ole tiedossa - Nita kun on melkoisen siro kuitenkin raskaammanpuoleisempien palveluskoirien edustajaksi. Korvatkin ovat vähän lurpallaan. Tarkkaa tietoa ei tosiaan ole, joten kaikki on vain arvailua.

Nita on taustastaankin huolimatta rauhallinen ja itsevarma koira. Siitä ei kuitenkaan ole koirapuistokoiraksi, vaikka lenkillä vastaantulevia koiria voidaankin moikata ihan nätisti. Leikkimään kun vieraita kohtaan hieman varautunut narttu rupeaa vain harvojen ja valittujen koirakavereiden kanssa. Nitalla on lievää eroahdistusta, joten yksin olemista harjoitellaan yhä. Onneksi nelijalkaiset karvakaverit yleensä pitävät lauman rakastetuimmalle mummolle seuraa. Koira ei tuhoa mitään yksinkään ollessaan, mutta se vinkuu ja ulisee. Muuten Nita on hiljainen, se ei hauku edes vahtimismielessä. Hyvin kasvatettu ja koulutettu seuralainen siis. Lenkkeily tämän neidin kanssa on erityisen mukavaa, sillä koira tietää ison kokonsa ja osaa olla vetämättä ja ärisemättä.

Narttu on tosiaan hieman pidättyväinen vieraita kohtaan. Se ei niinkään nauti rapsutuksista muiden kuin rakkaidensa kanssa, vaan katselee mieluummin ihmisiä kauempaa omassa rauhassaan. Oman ihmisensä kanssa se tykkää olla rapsuteltavana ja lähekkäin. Nita kiintyy omistajaansa syvästi ja tykkää puuhailla tämän kanssa kaikenlaista. Vetoleikeissä Nitasta saa todellisen vastuksen ja lenkkeilykaverina se on väsymätön. Myös joitain helppoja temppuja Nita osaa ja voisi varmasti oppia vaikeampiakin. Se on aika ahne, joten ruoalla sen saa motivoitua helposti. Kisoissa tytsyn kanssa käydään aika harvakseltaan ja rauhassa, sillä Nita tykkää enemmän olla omalla kotikentällä. Muuten se stressaantuu hieman kamalasta väenpaljoudesta ja melusta. Paineista huolimatta Nita osaa kuitenkin keskittyä hienosti radoilla ja tekee aina parhaansa, jos kisaamaan lähdetään. Nitasta ei keksi pahaa sanottavaa: sympaattinen ja rauhallinen kaveri!

sukutaulu

Isä tuntematon evm Isänisä tuntematon evm
    Isänemä tuntematon evm
Emä tuntematon evm Emänisä tuntematon evm
    Emänemä tuntematon evm

kisakalenteri

Laji Päivämäärä Järjestäjä Alaisuus Luokka Tuomari Tulos
Näyttely 15.08.2012 Second Chance epävirallinen Isot koirat Flea PUN3
©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com