Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Triechal Because

BIS

   

Kuvista kiitos Jantárová Hviezda  |  klikkaathan kuvat suuremmiksi!

Pähkinänkuoressa

Virallinen nimi Triechal Because Kutsumanimi Bieco
Väritys Soopeli Sukupuoli Uros
Rotu Lyhytkarvainen collie Syntynyt 21.3.2013
Omistaja Soraya / Jealous Kasvattaja Moon / Triechal
Lonkat + kyynärät A/A + 0/0 Polvet + silmät 0/0 + terveet
Säkäkorkeus 58,5cm Paino 25kg

Luonne

"Bieco on yksi ensimmäisistä, ellei juuri ensimmäinen, pentu jonka varasin Jelluun jostain muusta kennelistä, tässä tapauksessa Triechalista. Tämä hurmaava uros valloitti heti ensisilmäyksellä sydämeni, enkä ole joutunut katumaan nahkan ottoa hetkeäkään.  Bieco syntyi hienoista muotovalioista, Moonin B-pentueeseen, ja muutti Jealousiin niin pian kun vain pystyi. Vuonna 2013, milloin tämä pentukin syntyi, kasvatin vielä nahkoja. Mutta vaikka kasvatusrodut vaihtuvat, Bieco on yksi niistä koirista joista en vain raaski luopua!"

Bieco on kiltti, fiksu ja energinen koira, jolla on suuri sydän - juuri niin kuin lyhytkarvaisen collien kuuluukin. Se on luottavainen ja uskollinen kumppani, jossa ei ole mitään viitteitä hermostuneeseen tai pelokkaaseen koiraraunioon. Bieco on myös todella aktiivinen ja toiminnanhaluinen koira, mutta se ei ole uhkarohkea tai ole mikä-tahansa-kelpaa-tyylinen etsiessään haasteita. Soopelilla on melko symppis luonne, mutta se ei juuri näytä sitä muille koiratovereille, vaan suhtautuu niihin tyynesti ja jopa hiukan välinpitämättömästi. Se osoittaa kaiken rakkautensa vain läheisilleen, jotka yleensä ovat ihmisiä; näihin kaksijalkaisiin tämä nuori koira luottaa jostain syystä enemmän kuin omiin lajikumppaneihinsa. Bieco on vieraita kohtaan ehkä hieman varautunut, ei kuitenkaan epäluuloinen - ja jos sitä käsitellään ystävällisesti, se vastaa myös ystävällisesti tervehdyksiin. Bieco kun on varsin sosiaalinen ja nauttii rapsutuksista ja huomiosta.

Bieco nauttii reippaasta ulkoilusta eikä se ole missään tapauksessa sohvaperunakoira. Se tarvitsee paljon tekemistä, ja tykkää myös riehua muiden koirien kanssa ulkona, vaikkei välittäisikään niistä muuten. Bieco seuraisi omistajaansa vaikka maailman ääriin! Se on hyvin tyypillinen lyhytkarvainen collie, ja sillä on intoa moneen asiaan. Poika on myös loistava harrastuskoira, sillä se oppii nopeasti ja keskittyy hyvin. Vaikka Bieco on kiltti ja iloinen, se ei kuitenkaan ole kovin rauhallinen. Varsinkin koiraveljensä Ticon kanssa se intoutuu revittelemään joskus ihan kunnolla. Lenkeillä ja kisatessa poika käyttäytyy hienosti, eikä riehu kuten muulloin. Se ei ole karkea ulkonäöltään, vaan hienostunut ja elegantti koira joka myös nappaa palkintoja näyttelyistä. Kisakentillä pönötystä enemmän Bieco kuitenkin viihtyy paremmin ulkosalla tai tokoradalla rakkaidensa kanssa. Joka tapauksessa, Bieco vastaa kaikkia koirankasvattajan haaveita, se on todellinen ihanuus.

Sukutaulu

Isä Even The Man Who Can't Be Moved Isänisä Let's Let The Girls Go Wild evm
    Isänemä Even Though I Loved You evm
Emä Vincitore's Giammai Riso Ad Mio Volto Emänisä tuntematon evm
    Emänemä tuntematon evm

+ 2 sisarusta

Kisakalenteri

Laji Päivämäärä Järjestäjä Alaisuus Luokka Tuomari Tulos
Näyttelyt
Agility
01.02.2015
01.02.2015
Metsäpuro
Hilpeä
epävirallinen
epävirallinen
Match show
Maksi
Darra
Roosa
S1 BIS
36/39
©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com