Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vapaasti kopioitavaa

Tosiaan, jotkut varmaan muistavatkin, että olen tehnyt myös tilauksesta grafiikoita ja kokonaisia ulkoasuja. Enää en kuitenkaan valitettavasti ajanpuutteen vuoksi tee pikkutarkoilla ohjeilla sellaista, ellet oikein kiltisti kysy ;-) Sen sijaan valmistan omasta vapaasta tahdostani vapaasti kopioitavia grafiikoita ja joskus jaksaessani myös leiskoja - osa on myös ylijäämiä omista ulkoasuistani - joita saa sitten jokainen käyttää omilla sivuillaan. Pääasiassa täällä on koira-aiheisia yläkuvia, joskus kuitenkin myös muita eläin- ja ihmisaiheisia. Kopioinnista tulee ilmoittaa Jealousiin omaan vieraskirjaan. Vaikka en ole kauhean tarkka näiden kanssa, olisi silti kohteliasta lukea säännöt ensin!

Ehdot

 Ilmoitat kopioinnista Jealousin vieraskirjaan. Haluan vain nähdä, mihin ulkka menee ja onko tekijänoikeus kunnossa :-)
 Merkitset kaikki osoitteet, mitä olen laittanut merkattavaksi.
 Älä väitä grafiikkaa omaksesi tai mainosta sitä eteenpäin omanasi. Laitan kuitenkin yleensä kuviin oman nimeni, joten tästä ei pitäisi tulla ongelmaa, heh.
 Älä myöskään muokkaa yläkuvaa. Koon saa silti aina muuttaa, vaihtaa värin mustavalkoiseksi, varjostaa tai laittaa yläkuvaan oman sivunsa nimen, ja hyväksyn myös esim. reunojen pyöristämisen. Sen sijaan lupa olisi hyvä kysyä, jos aiot vaikka muuttaa grafiikan banneriksi tms.

Kopioitavat (1kpl)

Dark Dalmatian / 25.2.2015

Leiskan nimi / pvm

Leiskan nimi / pvm

©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com