Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

JS Way As Head Is Not

BH

   

Kuvista kiitos Wendigo's Wind  |  klikkaathan kuvat suuremmiksi!

Pähkinänkuoressa

Virallinen nimi JS Way As Head Is Not Kutsumanimi Nemo
Väritys Mustavalkoinen Sukupuoli Uros
Rotu Bordercollie Syntynyt 16.8.2010
Omistaja Soraya / Jealous Kasvattaja Soraya / Jealous
Lonkat + kyynärät A/A + 0/0 Polvet + silmät 0/0 + terveet
Säkäkorkeus 62,5cm Paino 26,2kg

Luonne

"Nemo syntyi aivan kennelin alkupuolella ja kasvoi yhdessä minun kanssani. Sillä on myöskin sama äiti kuin Freija-hauvalla! Se kuuluu kennelin vakkariporukkaan (Nita, Freija, Fani, Aku, Titta) jota en tule ikinä myymään ja joka on nähnyt koko Jealousin kehityskaaren. Siitä lähtien se onkin asustellut Jellussa niin kauan kuin muistan, enkä aio tästä ilopilleristä koskaan luopuakaan!"

Nemo on energinen ja pirtsakka bortsu, joka ei ihan vähästä hyydy. Se jaksaa riehua niin sisällä kuin ulkonakin tuntikausia karvankaan värähtämättä. Uros rakastaa leikkimielistä kisailua ja jotain sellaista, minkä palkintona on järkähtämätön päällikkönä oleminen. Nemo on hyvin omistushaluinen ystäviään ja perhettään kohtaan, ja se kiintyy helposti mukaviin ja reiluihin ihmisiin. Nemo ei arvostele ketään ulkonäön perusteella, ja se on siksi muutenkin mukavaa seuraa. Koira on hyvin isällinen ja huolehtii pennuista kaikilla leppoisuudellaan. Borderi on kuitenkin välillä varsinainen tuhotyöläinen: kengät, sähköjohdot ja lattialla lojuvat kaikenmoiset tavarat on parempi korjata hyvään talteen! Varsinkin pentuna, vaikka hyvätapainen ja fiksu karvakutale olikin, sai kokoajan olla siistimässä sotkuja tämän nelijalkaisen pyörremyrskyn jäjiltä. Isommaksi kasvettuaan hyperaktiivisuus ja paikkojen rikkominen on loppunut ja Nemosta on tullut lempeämpi ja tasapainoisempi.

Beecee viihtyy hyvin suuressa laumassa, ja on myös kovin kovin sosiaalinen. Aina poika on menossa sössöttämään uusien tulokkaiden kanssa! Koirapuisto kuuluu herran lempipaikkoihin, ja Nemon suuttuessa se ei ole pitkävihainen, vaan unohtaa helposti, kunhan vain lohduttajana on possunkorva jota se saa häntä liehuen kiikutella ympäri pihaa ja keikistellä muille. Se antaa jokaiselle vaikka sata mahdollisuutta! Nemo on oivallinen vahtikoira, mutta siinä on myös ikävät puolensa, sillä se haukkuu melko herkästi - ja kovaa. Onneksi ei kuitenkaan kovin turhista asioista. Nemo on yleensä se, joka ilmoittaa vierailijan tulosta tai ikävästä tappelusta tarhoissa. Koiralle on ihan sama onko kyseessä kassaneiti vai vanha pappa, pakko on saada silitystä ja rapsutusta. Nemo tykkää kiehnätä ihmisten kanssa ja halia tuntikausia, ennen kuin saa taas jonkun päättömän juoksukohtauksen.

Kuitenkaan lapsien kanssa Nemo ei ole lainkaan kärsivällinen ja rauhallinen, toisin kuin koiranpentujen kanssa. Se inhoaa lapsista aiheutuvaa hälinää ja pakenee silloin mieluiten nurkkaan lymyämään. Vaikka Nemo onkin yleensä ystävällinen, lapsien kanssa koiran kanssa on oltava tarkkana. Eihän se taapertajille tietenkään mitään tee, varsinkin kun se tajuaa hyvin oman voimansa, mutta saattaa ärähtää äkäisesti kun sitä ei jätetä omaan ylvääseen yksinäisyyteensä. Herra ei ole erityisen perso herkuille, mutta sitä on sen älykkyyden vuoksi uskomattoman helppo kouluttaa - ihan vain siksi, että Nemo rakastaa kaikenlaisten uusien juttujen oppimista, harjoittelua ja kokeilua. Kisoissakin koira viihtyy ja tykkää odottavasta ja jännittyneestä ilmapiiristä. Nemo on tyytyväinen, kunhan sillä on rakkautta, koti ja paljon aktiviteettejä.

Sukutaulu

Isä Strawberry Fields Forever evm  Isänisä No Man Island evm
    Isänemä Just The Way You Are evm
Emä JS Angel With A Shotgun evm  Emänisä tuntematon evm
    Emänemä tuntematon evm

kisakalenteri

Laji Päivämäärä Järjestäjä Alaisuus Luokka Tuomari Tulos
Agility
Agility
Paimennus
Agility
11.08.2013
02.03.2015
10.08.2013
10.04.2015
Rapatassun
Metsäpuron
Kuolakuonon
Vainio
epävirallinen
epävirallinen
epävirallinen
epävirallinen
Maksi
Maksi
AVO
Maksi
Viivi
Darra
Ana
Sophia
3/44
4/26
12/46
7/40
©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com