Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Myyntisäännöt

En siis myy rakkaita karvapallojani aivan mihin tahansa kotiin, vaan minulla on hyvinkin tarkat kriteerit niiden kanssa. Itse asiassa minulta on kadonnutkin muutamia rakkaita koiria bittiavaruuteen, ja näillä entistä tarkemmilla säännöillä yritän ennaltaehkäistä sitä, sillä se ei ole kenestäkään mukavaa. Lukaisepas siis nämä ennen kuin kysyt, voitko ostaa jonkun myytävistä koirista! :-)

Olen kuitenkin hyvin otettu aina, jos haluat ostaa koirani, ja suurin osa virtuaalikenneleistä onkin aivan mahtavia, joten on noin 90% mahdollisuus todellakin saada haluamasi.

tärkeät

 Kennelissäsi täytyy olla vähintään 2 muuta koiraa, mutta joustovaraa on - esimerkiksi jos kenneli on uusi, mutta tunnen paikan ylläpitäjän hyvin tms.
 Ylläpitäjän pitää päivittää sivujaan vähintään kaksi kertaa viikossa ja olla näkyvästi aktiivinen, esim. vastata vieraskirjaviesteihin ja pitää muihin kenneleihin yhteyttä.
 Kennelin pitää olla asiallinen (ulkoasu, sisältö yms). En tarkoita mitään maailman mullistavinta koodailtua ulkoasua ja Wikipediasta kopioituja otteita, vaan yksinkertainen, simppeli ja osaavan oloinen kenneli ja ylläpitäjä tuntuu luotettavimmalta.
 Koirani eivät maksa virtuaalirahaa, sillä meillä ei ole virtuaalista pankkia. Pelkkä hyvä koti riittää. :-)
Sivujesi täytyy olla ainakin melkein valmiit, ja ostohetkellä sivut eivät saa olla tauolla.
Ensin ehdottanut saa koiran, jos katson sen kykeneväksi ottamaan hauvelin hoiviinsa, ja jos ei, vuoro siirtyy aina seuraavalle ja seuraavaksi varanneelle jne.
 Koiraa täytyy kisauttaa edes silloin tällöin, mutta kunhan se vain voi hyvin, sekään ei ole niin tärkeää. Pentuja saa ehdottomasti teettää, mutta olisi kohteliasta tulla vielä kysymään minun mielipidettäni asiaan.
 Tulet kertomaan koiran kuulumisia vähintään kerran kuukaudessa! Tämä on yksi tärkeimmistä säännöistä. Haluan olla ajan tasalla siitä, miten kullannuppuni kasvavat ja voivat :-3
 Kuvia ei vaihdella ilman minun lupaani, mutta annan kuitenkin aina luvan vaihtaa niitä. Esim. pennun kasvaessa aikuiseksi saat ihan itse valita kuvat, mutta niiden pitää olla lailliset ja väri tm. ei saa vaihtua.
Minä päätän, minne koirani loppujen lopuksi menee. Ruinaus tai uhkailu ei siinä auta! :-)

Nämä luettuasi harkitse vielä, täyttääkö kennelisi kaikki kriteerit. Sen jälkeen voitkin iloisin mielin poistua vieraskirjan puolelle ja laittaa mukavan viestin minulle, jossa kysyt voitko ostaa jo kauan katselemasi suloisuuden! Onnea matkaan!

©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com