Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Historia

Kerroin vain hippusen Jealousin historiikkia etusivulla, joten nyt saatte kuunnella pitkää tylsää jaaritusta siitä miten sain innostuksen virtuaalikenneleihin ja blaablaablaa. No hyvä on, kerron tässä nyt kuitenkin vain "lyhyesti" sen, miksi loin Jealousin. Elikkäs, minulla oli ollut pitkään, ehkä vuodesta 2009 asti virtuaalikenneli - hiihaa, ensimmäiseni! - nimeltä Aallonmurtajan. Ja paikka on tosiaan vieläkin olemassa, mutta sen navigaatio ja levytila vammaa, joten sillä ei oikein tee mitään. Enkä pysty sitä poistamaankaan, sillä olen unohtanut salasanan... Anyways, AM kasvatti novascotiannoutajia ja ihan loppuvaiheessa kai japaninpystykorviakin. Ja taisi siinä shelttejäkin olla? Joka tapauksessa, lopulta kyllästyin siihen ja loin kaverini kanssa yhteisen ulkoasusivun (jotka olivat tuolloin muotia), joka kuoli ehkä viikon päästä perustamisesta. Emme osanneet tehdä ulkoasuja emmekä lisätä niitä emmekä oikein mitään, mutta yksi hyvä puoli siinä oli: loimme "varasivun", jonka osoite on tämä nykyinen lool.suntuubi.com, jotta voisimme sinne lisätä tekemiämme ulkoasuja ja ottaa kuvat niistä. Tästä juontaa juurensa monen ihmettelemä osoite! Varsinainen perustuspäivä oli 12.6.2011.

Kun ulkoasusivustomme - nimeltään Only My Girl eli OMG - oli kuollut, testisivuosoite jäi vain olemaan. Samoihin aikoihin kiinnostukseni Aallonmurtajaan lässähti ja halusin pystyttää uuden kennelin uusiin puitteisiin uusilla kasvatusroduilla. Nimenikin vaihtui noihin aikoihin aika tiuhaan, olen ollut niin Zwinky kuin Rosalie kuin Teresakin. Ehkä muistatte? Olen aina ollut laiska luomaan uusia säpöjä jotta saisin uudet Suntuubi-sivut, ja niin olin silloinkin. Ja koska testisivu oli turhanpanttina, kysyin ulkkasivun toiselta osapuoliskolta - ex-Niniriltä eli nykyiseltä Anulta - että voisinko ottaa sen virtuaalikennelikseni. Anu suostui. Mutta muahahaa, tarina ei ollut lopussa! .-D Kasvatin ensin Jealousissa vain bordercollieita. Sen jälkeen taisin ottaa rinnalle lassiet, ja sitten ne vaihtuivat dalmatialaisiin. Dalkkuja kasvatin ehkä kuukauden, ja sitten dalkut ja bortsut vaihtuivat ainoastaan novascotiannoutajiin. Tollereiden valtakauden aikaan taisin myydä jonkun verran vanhoja bortsuja pois, ennen kuin Jealousista tuli sekakennel. Sellaisena se pysyikin sitten jonkun aikaa, ennen kuin innostuin kultaisistanoutajista ja otin taas bortsujen rinnalle kultsut. Sitten kultaisistanoutajista tuli hyvien kuvien innoittamina nahkoja. Lyhytkarvaiset colliet kun tuntuivat olevan muodissa ja ne olivat sulavaliikkeisiä ja nättejä. Lopulta, pitkän tauon jälkeen kyllästyin nahkoihin ja kuvioihin astuivat belgianpaimenkoirat.

Kun olin kasvattanut belgialaisia ja bortsuja about pari kuukautta, kennel kuoli. Onhan Jealous nyt taukoillut ennenkin, mutta olin vielä lapsi enkä osannut pysyä poissa koneen luota. Tällä kertaa koulu painoi päälle, stressasi, oli kaiken maailman säätöä, pitkä kuuma kesä, festareita, olin jo hei kolmetoista... Ei virtuaalikenneily kiinnostanut. Vaikka Jellussa oli "tauko", kaikki tiesivät että se oli loppu. En edes avannut konetta. Mutta koulujen alkaessa syksyllä vuonna 2014 nostin läppärin kannen ja ulkomuistista sormet hakeutuivat näppäimistölle ja löysin itseni tutkimassa Jealousia. Siitä lähti valtava sivuremppa, joka jatkuu ja jatkuu. Mutta vanha kadonnut innostus on palannut. Palattuani kasvatin vielä viitisen kuukautta belgejä, mutta helmikuussa 2015 poistin taas rodun sen ainoan ja oikean rinnalta - bordercollien. Uskoisin, etten enää ota toisia rotuja pysyvän rakkauteni rinnalle. Bortsut ovat aina jääneet.

Jealous jatkaa - hieman epäaktiivisempana mutta asiallisempana kuin ennen, kasvaneen ylläpitäjänsä kanssa. Loppujen lopuksi tähän kenneliin sisältyy niin paljon muistoja, että haluan säilyttää tämän sivuston. Saa nähdä miten käy, mutta olen ikuisesti kiitollinen kaikille Jealousin ihanille vakkarikävijöille, hoitajille ja omistajille, jotka ovat yhtä lailla kanssani eläneet tämän kennelin eri vaiheet. Kiitos arvostelijoille ja kriitikoille, jotka ahkerasti ovat auttaneet minua kehittämään kenneliä tähän nykyiseen muotoonsa. Kennelit, klinikat ja koirakodit ovat kaatuneet ympäriltäni taukojen aikana, mutta Jealous on pysynyt pystyssä. Rakastan teitä (ja eritoten jos luitte tämän vuodatuksen)! <3

©2019 Jᴇᴀʟᴏᴜs - suntuubi.com